Atonally Stooping Misery

Everything We Do Is Driven By Tepidness.

Ute i god tidJag behöver verkligen köpa vinterskor. Men det är sommar säger du? Ja, men jag är tidigt ute. Det händer alltid att mina stövlar går sönder precis på slutet av vinter och då går jag direkt till mina vanliga skor igen. Men sen när det väl börjar bli kallt  och det börjar bli dags att ta på sig sina stövlar igen... då har jag inga stövlar. Oftast så finns det inte så många stövlar kvar i affärena heller (i alla fall inte såna som jag tycker om eller som passar till min stil). Så nu tänkte jag vara ute i god tid och börja leta redan nu, så att när jag väl hittar några bara kan slå till direkt. Jag är väldigt petig med stövlar, jag vill att de ska se ut på ett visst sätt. Dessutom vill jag att det ska vara av god kvalitet så att jag kan ha dem länge. Jag har nu flera gånger köpt lite billigare (eftersom jag akut behövt köpa några, som jag egentligen inte tycker är 100 procent snygga). Egentligen tycker jag att stövlar ska hålla många, många år. Jag vill att det ska vara gjorda i bra material. (för då håller det länge) Jag vill även att materialet ska vara bra för då håller man sina fötter varma. Jag brukar nästan alltid frysa om mina fötter och fryser man om sina fötter då fryser man i hela kroppen. Så därför vill jag verkligen hitta ett par bra stövlar detta året. Men vi får se hur det går. Jag ska försöka hålla lite utkik i affärerna på väg hem från jobbet och även kolla om det går att köpa ett par som jag tycker online. Vi får se hur det går. Jag vill ändå inte lägga allt för mycket tid, utan lagom